Ad
Ad
Ad
Hírek

Földön, levegőben és a vízen – rendőrségi intézkedések

Intézkedések az állampolgárok biztonságáért a turisztikai idény alatt.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és az ORFK Készenléti Rendőrség közreműködésével ismételten összehangolt ellenőrzést hajtott végre a megye közútjain, illetve a turisztikai szempontból frekventált helyeken 2015. augusztus 7. és 9. között.

Az ellenőrzések célja a közbiztonsági és a bűnügyi helyzet javítása, a közlekedésbiztonság megszilárdítása a megye közútjain és a turizmussal érintett területeken. A rendőrök feladata volt az utazó bűnözés elleni hatékony fellépés, továbbá a hazai és külföldi vendégek személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a jogsértések megelőzése, felderítése, a tiltott prostitúció és a hozzá kapcsolódó jogsértések megakadályozása, megszakítása.

A rendőrök nemcsak a szárazföldön, de a levegőben és a vízen is ellenőrzéseket hajtottak végre. A Készenléti Rendőrség helikopteres egysége elsősorban a közlekedésrendészeti jogsértések felderítésében nyújtott hathatós segítséget a 4-es számú főút és a Tisza-tó térségében. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság két napon keresztül a vízen és a vízparton intézkedett a jogsértőkkel szemben.

Facebook Hozzászólások