Ad
Ad
Ad
Hírek

V. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny

A Megyei Rendőr-főkapitányságok mérték össze tudásukat

Az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2015. június 23-án kezdődött a gödöllői Grassalkovich-kastély dísztermében az V. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny. A megyei rendőr-főkapitányságok versenyzői a megnyitót követően tesztlapokat töltöttek ki.

A gyakorlati versenyszámok 2015. június 24-én a Hungaroringen, majd június 25-én Gödöllő belvárosában zajlottak, ahol a megyék legeredményesebb motoros és gépkocsizó járőrei, valamint karos forgalomirányító rendőrei mérték össze tudásukat.

A megmérettetésen az időjárás és néhány váratlan közlekedési szituáció is próbára tette a versenyzőket, azonban mindenki a legjobb szakmai tudása szerint igyekezett megoldani a feladatokat.

A gépkocsizó járőr kategóriában a Veszprém megyei Szentpéteri István r. főtörzsőrmester, motoros járőr kategóriában a Csongrád megyei Farkas Attila r. főtörzsőrmester, míg a karos forgalomirányító kategóriában a Békés megyei Sugár Attila r. főtörzszászlós lett a legeredményesebb versenyző.

A kategóriájukban legjobb elméleti és gyakorlati eredményt elérő rendőrök, valamint a legeredményesebb női versenyző, a Fejér megyei Kalincsák Krisztina r. törzsőrmester, különdíjban részesültek.

Forrás: Rendőrség/police.hu
Fotók: Foxx/kekfeny.net

Facebook Hozzászólások