Ad
Ad
Ad
Balesetek

Tűzoltódoktorok sérültek meg egy balesetben

Mindkét doktor megsérült

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) tűzoltódoktor szolgálatának két munkatársa sérült meg hétfő délben Budapesten: autójuk a Rákóczi úton borult fel.Kisdi Máté elmondta:

a tűzoltódoktorok terepjárója megkülönböztető jelzést használva haladt egy riasztás miatt a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar irányába, amikor a Szövetség utcánál összeütközött egy másik járművel. A felborult terepjáróból a tűzoltók mentették ki bajtársaikat; egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült, mindkettejüket kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a Keleti pályaudvar felé az érintett szakaszon csak a fél útpályán haladt a forgalom

Budapest, 2015. augusztus 31.
A Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) tûzoltódoktor szolgálatának oldalára dõlt terepjárója a fõvárosi Rákóczi úton 2015. augusztus 31-én. A terepjáró megkülönböztetõ jelzést használva haladt egy riasztás miatt a Keleti pályaudvar irányába, amikor a Szövetség utcánál összeütközött egy másik jármûvel. A felborult terepjáróból a tûzoltók mentették ki bajtársaikat; egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült, mindkettejüket kórházba vitték.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Facebook Hozzászólások