Ad
Ad
Ad
Balesetek

Motoros rendőr ütközött személygépkocsival Balatonalmádiban

A motoros rendőr súlyosan megsérült

Szolgálatban levő motoros rendőr és személygépkocsi ütközött Balatonalmádiban péntek este – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel

Orosz Katalin elmondta, Balatonalmádiban a 71-es főút 22-es és 23-as kilométerszelvénye között a Balatonfűzfői utcában szolgálatban levő motoros rendőr ütközött személygépkocsival.

A helyszínelés idejére az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelik. Csermák József, a mentőszolgálat megyei mentésvezetőjének tájékoztatása szerint a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők a veszprémi kórházba vitték.

A Rendőrség a honlapján mindössze annyit közölt, hogy eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze 2015. augusztus 14-én 18 óra 30 perc körüli időben egy személygépkocsi egy motorkerékpárral a 71-es számú főút 22. és 23. kilométerszelvénye között Balatonalmádiban a Balatonfűzfői úton. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy sérült meg. A baleseti helyszínelés idejére a rendőrség a teljes útpályát lezárta, a forgalmat Balatonalmádiban a Thököly utca és a Géza utca irányába terelik.

Facebook Hozzászólások