Ad
Ad
Ad
Hírek

Motoros életmentők is részt vesznek az idei Autó, Motor és Tuning Show-ján

Idén immáron 10. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítása és vására a Hungexpón

A nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) mára nem csak hazánk, de a közép-európai régió meghatározó eseményévé nőtte ki magát. A március 20-22. között megrendezésre kerülő jubileumi show méreteiben is rekordot dönt: összesen 100.000 m2 rendezvényterületet csaknem 2.000 jármű és több, mint 250 kiállító standja foglalja majd el, az autók és motorok világának szinte minden szegmensét felölelő tematikával.
A kiállítás mellett több verseny, rengeteg látványos program és szórakozási lehetőség színesíti a felhozatalt, ha mindez nem lenne elég, a látogatók között még egy átépített sportautót is kisorsolnak. Az egyetlen nap alatt szinte végigjárhatatlan show keretei között összesen tíz, önmagában is teljes értékű autós-motoros rendezvény lesz egy időben, egy helyen és egyetlen belépővel megtekinthető.

Természetesen a BRFK rendőrmotorosai és az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat is képviselteti magát az esemény, bemutatókkal demonstrálva a programsorozatot. A BRFK napi 2 alkalommal fog bemutatót tartani, míg a mentőmotorosok valószínűleg 13:00-kor.

Az elmúlt 10 évben a motoros életmentők (és mentőrobogósok) majdnem 7000 kivonulást hajtottak végre, csak tavaly több mint 1600-at. Idén is újabb változások lesznek a Szolgálatnál: Budapesten az eddigi egy robogó helyett kettőt terveznek szolgálatba állítani, valamint további tervekben áll, hogy ősztől folyamatos üzemben egy mentőorvosi kocsi is megkezdené működését az alapítvány támogatásával.

Az összesen hét pavilont, valamint hatalmas kültéri területet megtöltő felhozatalban bármely korosztály megtalálja a számítását, a számos kiegészítő program, show és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál a család minden tagja számára! A jubileumi szezonnyitó show március 20-án, pénteken és 21-én szombaton 9-19:00 óráig, vasárnap pedig 9-18:00-ig várja látogatóit. Belépőjegyek a helyszínen, vagy előzetesen online formában kaphatók – érdemes őket időben beszerezni!

 

Facebook Hozzászólások