Ad
Ad
Ad
Balesetek

Mentőautó ütközött a XI. kerületben

Személyautóval ütközött egy mentőautó csütörtökön kora reggel Budapesten; a balesetben két mentős és a járműben szállított beteg sérült meg – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-t.

Győrfi Pál közölte: a megkülönböztető jelzést használó mentőautó a XI. kerületben, a Nagyszőlős utca és a Karolina út kereszteződésénél ütközött egy autóval.
A baleset három sérültje – a mentőgépkocsi vezetője, a mentőtiszt és a beteg – könnyebb fejsérülést szenvedett. A személyautó vezetője nem sérült meg.

A szóvivő elmondta, hogy a mentőautó a megkülönböztető jelzést indokoltan használta, kórházba tartott a súlyos beteggel.
Korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján arról tájékoztatott, hogy a mentőautó az oldalára borult. A rendőrök a helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.
A baleset körülményeit vizsgálják – közölte korábban a BRFK.

Budapest, 2018. május 31.
Oldalára dõlt mentõautó a fõváros XI. kerületében, a Nagyszõlõs utca és a Karolina út keresztezõdésénél 2018. május 31-én. A megkülönböztetõ jelzéssel haladó mentõautó egy személyautóval ütközött össze. A balesetben hárman megsérültek.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Facebook Hozzászólások