Mentési bemutató (fotó: Foxx)

Új védőruházatát és egyéb újdonságot fognak a Mentőmotorosok bemutatni

2016. március 18-20. között a  HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (1101 Albertirsai út 10.) C, F és G pavilonjában és a hozzájuk tartozó szabadterületeken kerül megrendezésre az idei Budapest Motor Fesztivál.

A kiállítás mellett több verseny, rengeteg látványos program és szórakozási lehetőség színesíti a felhozatalt, ha mindez nem lenne elég, a látogatók között még egy átépített sportautót is kisorsolnak. Az egyetlen nap alatt szinte végigjárhatatlan show keretei között összesen tíz, önmagában is teljes értékű autós-motoros rendezvény lesz egy időben, egy helyen és egyetlen belépővel megtekinthető. 

Természetesen a BRFK rendőrmotorosai és az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat is képviselteti magát az esemény, bemutatókkal demonstrálva a programsorozatot, akár a BRFK.

A hatalmas kültéri területet megtöltő felhozatalban bármely korosztály megtalálja a számítását, a számos kiegészítő program, show és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál a család minden tagja számára! A Belépőjegyek a helyszínen, vagy előzetesen online formában kaphatók – érdemes őket időben beszerezni!